Ник Кириос безспорно е един от най-ярките млади тенисисти на тура, а ако поддържа концентрацията  си и желанието за игра на нивото, на което са те на Мастърса в Маями, то австралиецът е безспорен претендент за бъдещ №1 в света.

Кириос спечели трилъра на младите в Маями

Кириос отдавна е показал, че притежава всички удари в арсенала си, но лекотата, с което отиграва наглед невъзможни топки, просто изумява всеки път тенис феновете.

Време е за шоуто на полуфиналите в Маями

Това бе така и в четвъртфиналния му сблъсък с Александър Зверев, в който Кириос направи няколко феноменални удара между краката, които освен всичко друго, бяха и печеливши.

Насладете се!

На полуфинал Кириос ще срещне Роджър Федерер. Сблъсъкът между двамата е в нощта на петък срещу събота и ще започне не преди 2 часа българско време. Мачът ще бъде излъчван пряко в ефира на Mtel Sport 1. Кириос спечели единственият мач помежду им през 2015 година след тайбрек в третия сет на клей кортовете в Мадрид. Двамата трябваше да играят полуфинал и в Индиън Уелс преди 2 седмици, но тогава младокът не излезе на корта заради хранително натравяне.