Поредна голяма фигура в световния тенис оцени подобаващо постижението на Григор Димитров по време на Аустрелиън Оупън. Нашата звезда стигна полуфиналите в Мелбърн, където отпадна след епична петчасова битка с Рафаел Надал.

Този негов истински подвиг беше отличен и от стигалия до финала в първия за годината турнир от Големия шлем Марко Багдатис. Кипърецът стигна до последната битка там преди вече 11 години.  

"Той е един великолепен талант, една страхотна личност, заслужава нещата, които му се случват. Свърши много работа в последните месеци, невероятно е. Той победи петима топ играчи тази година, заема мястото, което му приляга най-много, защото го заслужава." 

"Много труден жребий, много тежък турнир. Всеки мач е тежък, но моята цел е да спечеля поне първия кръг. Искам да почувствам какво е победата в София и дано да продължа до края на надпреварата", сподели Багдатис.

Кипърецът е участник на турнира в София, който стартира в неделя, като може да се срещне с Димитров едва на финала на надпреварата.  


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции!

Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong !