"Трябва да продължи да надгражда и да вървим напред. Предизвикателството на работата е той да успее да намери баланса, така че по-често да има седмици като тази", сподели треньорът на най-добрия ни тенисист Григор Димитров - Дани Валверду след триумва на българина на турнира в Синсинати.

Григор плени читателите на GONG.BG за събитие на седмица

Какъв шампионски подарък?!

"Григор успя да изиграе много на брой качествени седмици през последната година. Последните няколко месеца не бяха добри, но той се труди страшно много, за да може отново да играе силно и започва да го прави, но още е далеч от най-добрия си тенис", каза още Валверду в интервю за ATP Tennis Radio, цитиран от tenniskafe.com

Мигове за историята с Гришо през 2017-а година

Треньорът на Гришо с мил поздрав за успеха

"Трябва да продължим да работим и да правим същите неща, за да се опитваме да подобряваме играта му. Знаете, че когато човек не успява да постигне добри резултати в продължение на няколко месеца, после обратният път отнема време. Радвам се, че видях Григор да играе силно през изминалата седмица. Научих много за Григор през последните месеци. Проведохме няколко разговора по този въпрос, в които си казахме истината и си взехме поуките. В Синсинати Григор се състезаваше по начина, по който искам да го виждам да се състезава", коментира Дани Валверду.