Парад на рокли, високи обувки и суета бе официалната вечеря на отборите-участници на Фед Къп. Ансамбли от сиви панталони и розови ризи бе изборът на Маги Малеева да България. Конкуренти по стил ни бяха представителите на Великобритания, които бяха подготвили бели рокли с черни ленти и къси сака.

Повечето тенисистки се бяха качи на над 10-сантиметрови токчета, като не се притесняваха от разликата в тена на краката си – бели от маратонките и черни от глезена нагоре.

Русо, русо, русо, русо или квартет от блондинки, така може да се опише тимът на Холандия, където се подвизава и една от най-красивите участнички в неофициалното световно отборно първенство по тенис в Ейлат.

Израелките, които са преследвани от местните журналисти навсякъде, заложиха повече на самочувствие, отколкото на стил. Украинките въпреки че не бяха с еднакви облекла, привлякоха погледите със стройни фигури. Пати Шнидер бе по-строга в облеклото – черен панталон със сако и бяла риза, докато съотборничката й демонстрира екстравагантни обувки с пандели по токчетата. Доста смело бе решението и на Ангиешка Радванска, която преди мача си с Цветана Пинокова днес следобед, се извиси на черни обувки с 20-сантиметрови токчета и червени подметки.

Световната №1 загадъчно бе прикрила тялото си в черен гащеризон, но при осветяването й със светкавиците на фотоапаратите, той прозираше и загатваше за женствените й форми.