Доста любопитна нова стъпка в кариерата на Серина Уилямс замислят други хора за американката. Стефани Макмеън, една от шефките на Световната кеч федерация сподели, че човекът, когото иска да привлече във WWE е именно 23-кратната шампионка от Големия шлем.

В кеча са много доволни от приноса на новата си звезда Ронда Роузи и са решени да привлекат във федерацията още звездни имена като явно това на Серина е начело на списъка.

37-годишната американка рядко бяга от предизвикателствата, но сега е интересно да видим, дали би се впуснала в нещо тотално различно от тениса. Най-вероятно все пак става дума за покана след края на тенис кариерата на Уилямс, която се завърна на корта след майчинство и моментално показа, че все още е сред най-добрите.

"Серина! Искам Серина. Тя е страхотна", заяви Стефани, която е дъщеря на собственика на WWE Винс Макмеън. "Жените започнаха да крадат шоуто и тогава публиката ни започва да скандира "това е борба", това даде израстване на движението "да дадем шанс на жените". Нашите фенове са вдъхновени, защото знаят, че имат глас и карат нещата да се случват."

Според друга тенис легенда в лицето на Линдзи Дейвънпорт обаче Серина иска да стане майка за втори път, така че едва ли ще приеме предизвикателството да влезе в кеча.