Най-добрата българска тенисистка в последните 10 години Цветана Пиронкова продължава да се радва на своя живот на млада майка. 

17 снимки

Пиронкова е много щастлива със своето момченце, а вече дава и съвети за отглеждане на бебета. В своя профил в Instagram полуфиналистката от Уимбълдън даде своето мнение за помпите за кърма, които помагат в кърменето.

"Помпата за кърма е един безценен помощник за мен!
Макар бебчо да се храни изцяло от гърда, има моменти, в които тя буквално ме е спасявала.
Особено в началото, често имах нужда от нея, заради увеличена лактация.
С времето нещата се нормализираха и сега най-често използвам помпата, за да съм сигурна, че бебчо ще получи най-добрата храна, дори когато се налага да отсъствам за няколко часа", сподели Пиронкова.

 

Помпата за кърма е един безценен помощник за мен! Макар бебчо да се храни изцяло от гърда, има моменти, в които тя буквално ме е спасявала. Особено в началото, често имах нужда от нея, заради увеличена лактация. С времето нещата се нормализираха и сега най-често използвам помпата, за да съм сигурна, че бебчо ще получи най-добрата храна, дори когато се налага да отсъствам за няколко часа. 👶🏼🍼👶🏼🍼👶🏼🍼 #WBW2018 #breastfeeding #philipsavent #breastpump #momlife #newmom

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on