„Да си призная, да бъдеш майка, е наистина голямо предизвикателство”, написа тенисистката Цветана Пиронкова, която се радва на пъвите месеци след раждането на сина си Александър.

„Посвещаваш ежедневието си на едно единствено нещо - здравето и спокойствието на малкото човече, а неговата усмивка е най-голямата награда! Получавах много съвети за това, какво трябва да правя и да не правя, но с всеки изминал ден се убеждавам все повече, че най-сигурния съветник е майчинския инстинкт! Имам ли съмнение, слушам себе си, слушам и бебчо и нещата се нареждат! ..... Е добре, понякога се обаждам и на мама, но това не се брои, мама си е мама”, сподели още Цвети Пиронкова в официалния си профил в социалната мрежа Instagram.

 

Да си призная, да бъдеш майка, е наистина голямо предизвикателство! Посвещаваш ежедневието си на едно единствено нещо- здравето и спокойствието на малкото човече, а неговата усмивка е най-голямата награда! Получавах много съвети за това, какво трябва да правя и да не правя, но с всеки изминал ден се убеждавам все повече, че най-сигурния съветник е майчинския инстинкт! За това подкрепям кампанията на @pufiesofficial #TrustYourChoices Имам ли съмнение, слушам себе си, слушам и бебчо и нещата се нареждат! ..... Е добре, понякога се обаждам и на мама, но това не се брои, мама си е мама! 😇😇😇 #Pufies #beingamom #bestfeelingever

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on