Истината за сексуалните възможности на една от най-популярните тенисистки излезе наяве. Въпреки че не се случва за пръв път, бившето гадже на Мария Шарапова отново заговори за онова, което се е случвало в леглото им.

Вокалистът на популярната група Maroon 5 Адам Ливайн нарече рускинята „мъртва жаба”, при това не за какво и да е, а имайки предвид отношението й към секса и потвърди вече изречените си думи за нея.

„Истината е, че тя наистина не издаваше никакви звуци. Дори и не можете да си представите колко бях разочарован. Тя си лежеше в леглото, като мъртва жаба”, бе коментарът на певеца, който е докосвал тялото на младата тенисистка, което е било част от мокрите сънища на много мъже по света. 

Личният живот на Мария Шарапова обикновено не влиза в светските хроники, тъй като тенисистката пътува много през годината и както самата тя е заявявала не веднъж няма много време за семейството си или да се обвързва с някого.

„Мария ми се разсърди, когато аз започнах да стена, защото съм й пречел да се концентрира. Бях в шок след това, дори пих и успокоителни. Не съм бил толкова потресен от момента, в който разбрах, че Дядо Коледа не съществува”, заяви Ливайн по повод държанието на тенисистката.

Твърденията му звучат обаче не особено правдоподобни, още повече, че милиони са чували истинските стенания Шарапова по време на мачове. Нещо повече, подобни изказвания на известни личности за известни личности са съвсем обичайни в света на шоу-бизнеса, особено за онези, които търсят допълнителна популярност.