Руската тенисистка Мария Кириленко, както й нейните колежки на корта – Даниела Хантухова от Словакия и французойката Татяна Головин, взеха участие във фотосесия за списание Sports Illustrated. Трите момичета показаха прелести, след като застанаха пред фотообективите по бански.

За да бъде наистина впечатляваща сесията, снимките бяха направени на брега на океана. Точно там „горешите момичета” влязоха в ролята на Афродита.

Сега на тези магнетични тела могат да се любуват ВИП-пасажерите на полетите между Ню Йорк и Лас Вегас, след като една от авиокомпаниите стана спонсор на проекта, а списанието ще се разпространява чрез екипажа.

Междувременно Мария Кириленко пък разказа за своите симпатии към звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

„Смятам, че най-невероятният спортист в света е Кристиано Роналдо”, категорична бе 22-годишната Кириленко в интервю за изданието.

Тенисистката сподели и своите впечатления от фотосесията: „Бях невероятно щастлива, когато получих предложението, тъй като съм чувала много за това списание. Знам, че е много популярно в САЩ, но и в много страни от Европа, затова смятам, че това е правилната стъпка в моята кариера.”