Английският таблоид The Sun обърна специално внимание на българската тенис звезда Григор Димитров. Не в спортната си секция обаче, а в рубриките за шоубизнес.

"Кои са били гаджетата на Григор Димитров? Невероятният списък, от Мария Шарапова до последната му изгора Никол Шерцингер. Всички погледи ще са насочени към българския красавец Григор Димитров на Уимбълдън скоро, а ето и списъка с гаджетата му," пише изданието.

Списъкът стартира със ...

"Серина Уилямс, с която той ходи през 2012-та, докато треньор му беше Патрик Муратоглу, също занимаващ се и със Серина. След раздялата с Муратоглу, Григор се разделя и с нея, а няколко седмици по-късно тя казва в интервю: "Отказвам се от срещите. Не ми се получава. Аз съм много емоционален, раздавам се докрай. Последната ми връзка ми причини твърде много болка. Не мога отново да преживея нещо такова."

"Мария Шарапова. С нея той се среща от края на 2012-та, и се разделя през 2015-та, тъй като Григор иска да се фокусира върху кариерата си."

"Никол Шерцингер. С бившата Pussycat Doll той се вижда от края на 2015-та. Въпреки 13-те години разлика двамата вече почти от две са заедно и поддържат връзката си сравнително тайно. Слуховете, че нещата не вървят добре се появиха през май, от източник, близък до Никол. Само времето обаче ще покаже, дали двамата са все още влюбена двойка," завършва изданието.