„Сватбата на века”. Така вече наричат в Сърбия очакваната скоро сватба между тенис звездата Новак Джокович и дългогодишната му половинка Йелена, с която скоро ще станат и родители. За празненството в Черна гора Ноле е осигурил лускозно возило, което наскоро бе заснето в клип на една най-популярните местни певици Ана Николич.

Според сръбския „Курир” тенистист номер 2 в света и неговите гости няма да напускат хотелския комплекс на остров „Свети Стефан”, където ще се състои голямото празненство след венчавката. Освен това е похарчил 15 000 евро за внушителен автомобил, който ще е на негово разположение и на гостите му от момента, в който пристигнат на летището до кроя на веселбата.

Йелена Ристич

източник: Gulliver/Getty Images

„Новак просто иска всичко по време на сватбата да е организирано безукорно! Точно затова той е ангажирал и агенция за лимузини под наем, заедно с шофьори. Сред поканените над 210 гости фигури като Борис Бекер, Анди Мъри, Мария Шарапова, както и много други уважавани личности”, споделя източник на медията.

Мария Шарапова и Новак Джокович поддържат отлични приятелски отношения. Само преди ден рускинята подкрепяше половинката си Григор Димитров в мача му срещу сърбина в полуфинала на тенис турнира „Уимбълдън”.

Сръбското издание „Курир” не разкрива, дали Димитров също е сред поканените за сватбата на Джокович.

Йелена Ристич

източник: Gulliver/Getty Images