Ако смятате, че боят по трибуните е запазена марка само за футболните мачове, е – вече можете да се убедите, че това не е точно така.

Страстите и по време на тенис срещите също понякога се нажежават до толкова, че да се стигне до бой. Още по-любопитното е, че в случая става дума за мач от US Open, и освен това в основата на скандала стои… жена.

По време на срещата между Новак Джокович и Филип Печнер в четвъртък вечерта, още в първия сет, доста разгорещена жена и млад мъж започнаха да спорят на висок глас, което прерасна в сериозен скандал.

След като уж двамата се разбраха и всичко утихна, мъжът на въпросната дама повали младежа. Наложи се и част от публиката да се намеси, за да разтърве хората, а в последствие и охраната помогна бойко настроените хора да бъдат изведени от съоръжението. Интересното е, че дамата също раздаде малко шамари.

След края на мача Джокович заяви тактично, че е бил доста далеч от разигралата се ситуация и не може да обясни какво точно се е случило. „Надявам се да не е имало сърби там”, уточни тенисистът.