Председателят на БОК Стефка Костадинова поздрави най-добрия български тенисист с великолепното му представяне на турнира "Уимбълдън":

"Приемете най-искрените поздравления за огромния успех на турнира "Уимбълдън". От името на Българския олимпийски комитет изказвам възхищението и благодарността на цялата ни спортна общественост за това, че отново ни накарахте да се чувстваме горди и силни като българи. С представянето в най-престижния тенис турнир на планетата отново дадохте силен позитивен импулс и пример за хиляди сънародници. Тези дни Вие сбъднахте една своя мечта и цяла България сподели емоцията от блестящото Ви представяне в Лондон.

Благодаря от сърце и Ви желая много нови успехи, включително на олимпийския корт. Продължавайте с подобна класа, борбеност, упоритост да повдигате духа и самочувствието на българина. Бъдете все така целеустремен към световния връх. Вашият път се превръща във вдъхновение за много деца и е поредно доказателство за силата и таланта на българската нация", заяви председателят на БОК. /БГНЕС