Бившият британски тенисист Тим Хенман продължава със своите изказвания. През последните дни бившият световен №4 е доста активен по най-различни теми, като този път той говори за предстоящия последен за годината турнир от Големия шлем.

Англичанинът сподели в кого вижда най-голямата заплаха за Новак Джокович и посъветва сърбина да не подценява никого в Ню Йорк.

„Ще бъде интересен турнир, сигурен съм в това. Ще има качествени мачове, трибуните ще са пълни, какво повече може да иска всеки тенис фен? Трябва максимално да се наслаждаваме на играта и да сме радостни, че светът бавно се опитва да се връща към нормалното. За всички е ясно, че Джокович е големият фаворит на US Open. За мен по-интересно е да видя кой наистина може да му се противопостави? В лицето на Зверев, Циципас, Медведев и Рубльов виждам най-тежките предизвикателства за Ноле. Той много греши, ако си мисли, че някой ще му даде нещо даром и без проблеми ще стигне до календарния шлем. Младите тенисисти настъпват много мощно, и ако Новак не се потруди за всяка победа, ще си има сериозни проблеми. Зверев е във фантастична форма и меко казано съм впечатлен от неговите изяви напоследък. Очакват ни страхотни 2 седмици и нека феновете по целия свят се забавляват истински“, коментира Хенман.