Peugeot стартира новата си международна рекламна кампания "Move to Electric", залагайки на своя посланик Новак Джокович, който току-що изигра първия си мач в Откритото първенство на Австралия, провеждащо се в Мелбърн от 20 януари до 2 февруари 2020 г.

Новата кампания на марката представя Peugeot e-208 и се фокусира върху електрификацията на Peugeot. С 210-годишна история, с електрически и хибридни двигатели и със стратегията "Купи своя автомобил Peugeot, избери своя силов агрегат", Peugeot влиза уверено в ерата на енергийния преход.

Чрез тази кампания Новак Джокович отправя силно послание: на 7-годишна възраст той знае, че бъдещето му няма да е скучно. Лесно е да се направи паралел между неговата история и тази на Peugeot, чието обещание е да предложи вълнуваща и уверена визия за бъдещето #UNBORINGTHEFUTURE.

С участието си в тази кампания и с емблема "Electric" на ръкава на тениската си, номер 2 в световната ранглиста по тенис за мъже подчертава своята осъзнатост по отношение на опазването на околната среда и подкрепя стратегията за електрификация на Peugeot.

Кампанията стартира в деня на официалното откриване на 108-то издание на Откритото първенство на Австралия - първият турнир от Големия шлем.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.