Григор Димитров отново демонстрира големите си амбиции след победата над Давид Гофен. В интервю за Евроспорт Гришо сподели, че свършеното в последните седмици се отплаща.

"Това беше невероятно пътуване през тези дни. Това, което свърших през последните месеци се отплаща. Чувствам се страхотно.  Доволен съм от това, че играх много концентрирано. Имах проблеми в първите 4-5 гейма. Психически бях много стабилен да изиграя този мач. Движех се добре по корта. Използвах повече слайса си. Доволен съм", заяви Гришо пред Матс Виландер в ефира на Евроспорт.

Смела прогноза на Виландер: Григор може да стане шампион

"Работих много в паузата между двата сезона. Това сега започва да си личи. Моите цели са много по-високи от това. Радвам се, че съм на полуфинал. Това е само началото.  Поставям си много по-високи цели."

Българинът отново коментира и певческото си изпълнение в компанията на Томи Хаас и Роджър Федерер.

"Мисля, че Федерер бе от поддържащите певци. Видях го в съблекалнята. Той ми каза да се срещнем преди турнира в Индиан Уелс и да направим още един подобен запис. 
В почивния ден има много неща, които искаш да направиш, но подобни инициативи ти действат много позитивно и отпускащо."

Гришо след фантастичния 1/4-финал: Бях кълбо от нерви

Гришо се изкачва на прага на Топ 10

Анализаторите: И Надал, и Раонич са по силите на Григор, можем да мечтаем за финал!

Ще стигне ли Григор Димитров до финал на Australian Open? Гласувай в нашата анкета!

Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции! Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!
Споделяй с нас с хаштаг #gong !