Джим Къриър показва сериозна активност през последните дни, като бившият тенисист се изказва по най-различни теми. Американецът  говори по въпроси, касаещи най-вече следващия тенис сезон, а сега това не е изключение. Бившият номер 1 засегна темата със съперничеството между Новак Джокович и Рафаел Надал, като според него скоро няма да разберем кой е най-великият в историята на тениса.

„Мисля, че никой не смята да се оттегля и ще се бори до последно. Изобщо не е малко да бъдеш определен за най-великия за всички времена и не вярвам, че някой ще каже край поне в близките 2 години. Рафа и Новак според мен ще се вкопчат в здрава битка, стига само и двамата да са здрави”, сподели той.

„Всеки си има своя фаворит, но сърбинът трябва да е внимателен. Знаем, че ако матадорът е на 100 процента може да върши невероятни неща. Не съм сигурен, че след като Рафа се завърне, за Джокович всичко ще се получава толкова лесно, дори напротив. Считам, че ни очаква страхотна 2022 година, в която се очертават големи завръщания на много тенисисти и дано всички те успеят да се опазят от контузии, защото ни чака голямо шоу“, каза още Къриър.