Ник Кириос не спира да скандализира с поведението си на и извън корта. През изминалите десетина дни австралиецът отново беше главно действащо лице в спортните и светски таблоиди.

4 снимки

Първо скандалджията изненада всички като обяви връзката си с красавицата Костин Хачи. След това още по-шокиращо той стигна до титлата на двойки на Аустрелиън Оупън в тандем с Танаси Кокинакис.

ВИЖТЕ СЕКСАПИЛНИ СНИМКИ НА ХАЧИ ТУК!

Не мина много време след трофея и Ник напомни за пиперливия си характер, като излезе с гневни думи в Инстаграм, свързани със спекулации в медиите, че той е използвал обидни думи срещу новоизлюпената шампионка на АО и гордост на Австралия Ашли Барти. В поста си Кириос нападна и един от противниците си на финала на двойки - Макс Пърсел, който го обвини в неподобаващо поведение.

Сега Ник отново е на пикантна вълна. Репортери го уловиха как се натиска с половинката си, минути след като вдигна трофея на Аустрелиън Оупън. На фотосите се вижда, че тенисистът изобщо не се притеснява да бъде интимен с новата си изгора, въпреки че ги гледа цял свят.