„Радваме се всички за победата на Григор“, категорична бе Юлия Берберян, една от най- емблематичните фигури в българския тенис в Спортно шоу Гонг по Дарик радио.

„В никакъв случай заслугата не е само на този треньор. Григор мина през няколко много добри треньори и всеки остави своя отпечатък върху него. Един треньор не може да направи чудеса. Главният виновник за нашата радост сега е самият Григор. Възхищавам му се! Поздравявам го и го целувам“, коментира още Берберян.

„Победата му е историческа не само за българския тенис, но и в световен мащаб. Това е една велика радост за нас българите в този момент. Радвайте се хора! Това не се случва всеки ден! Вярвам в принципа, че всичко е възможно“, сподели още майката и треньорка на трите сестри Малееви.

„Да се порадваме днес. Мигът е велик!“, категорична бе Берберян.

„Искам да кажа още нещо. Преди около 20 години си пазя едно интервю в Англияь когато Мануела и Катя бяха тръгнали малко назад, а Маги ги настигаше, и в едни момент се подредиха 12-а, 13-а и 14-а и тогава ме канят на пресконферения и ме питат как така. Аз се чудех какво да им кажа тогава. А сега това е толкова велико, че нямам думи“, заяви Юлия Берберян.