Рекордьорът по брой титли от Големия шлем Новак Джокович се завръща на US Open, където ще преследва своя 24-и трофей от “големите четири”. За сърбина това е завръщане на кортовете в Ню Йорк, след като през миналата година той не успя да вземе участие заради проблемите си с Ковид ваксините. Сега обаче Джокера е готов да напомни за себе си пред американската публика. 

Както винаги, всички фенове на този красив спорт могат да дадат предположенията си за тенис в спортната секция на winbet.bg. Там те могат да се забавляват с всички срещи от Откритото първенство на САЩ, включително на живо, като на разположение са множество пазари за това.

Но кои са фаворити за титлата в Ню Йорк тази година?

Големите претенденти за трофея

Новак Джокович отново е считан за фаворит №1 на US Open. Поглеждайки към дългосрочните залози на WINBET, сърбинът оглавява списъка с коефициент от 2.07. До този момент Джокович е печелил турнира три пъти, като за последно това се случи през 2018 година.

Съвсем очаквано, фаворит №2 за трофея е световният №1 и победител от “Уимбълдън” Карлос Алкарас (коеф. 2.76). Младият испанец подчини Новак Джокович в драматичния финал в Лондон, но съвсем наскоро загуби от него на финала на твърди кортове в Синсинати. Тук е важно да се отбележи, че Алкарас е действащият шампион на US Open - през миналата година той спечели надпреварата в отсъствието на Джокович.

Даниил Медведев допълва тройката от фаворити в Ню Йорк с коефициент от 9.50 в winbet.bg. Именно в САЩ Медведев спечели първата си и единствена до момента титла от Големия шлем - през 2021 година, когато победи Новак Джокович във финалния двубой. В момента руснакът е №3 в световната ранглиста на ATP и един от най-добрите играчи в света.

Топ 5 на фаворитите на US Open в WINBET се допълва от Яник Синер (коеф. 13.00) и Александър Зверев (коеф. 26.00). Коефициентът за победител на българската първа ракета Григор Димитров е 101.00. Първият съперник на Григор в Ню Йорк е Алекс Молчан.

В основната схема при жените също ще има българско присъствие. Това е Виктория Томова, която в първия си двубой ще премери сили с Пейтън Стърнс.

Полезни спортни функционалности

За феновете на спорта в WINBET има множество полезни функционалности, които могат да бъдат използвани във всеки един подходящ момент.

“Персонален Power Boost”, например, увеличава коефициентите на избрани събития, посочени от букмейкъра. В същото време, “Поискай пазар” позволява на играчите да си заявят пазар, който не намират за дадено събитие. Не е за подценяване и функцията “Ранно изплащане”, която затваря автоматично залога и го маркира като печеливш, ако подкрепеният от играча отбор поведе с определена разлика. За момента функцията е активна за спортовете футбол и баскетбол.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.