След трите сестри Малееви, България вече си има четирите Каратанчеви.

 

Тази сутрин в 8:55 се роди четвъртата дъщеря на Радослав Каратанчев. След първородната Сесил, Радо се сдоби с нова щерка, която едно е сигурно ще хване и тя тенис ракетата. Съпругата му Живка го дари с още едно момиченце, като преди това го зарадва с Габриела (7 години) и Лия (4 години).

 

Каратанчева №4 е 3,5 кг., 51 см. и бе първото бебе родено със секцио в Шейново на днешния 3 септември. Майката Живка отказа да бъде настанена във ВИП стая, защото щяло да й бъде скучно и нямало с кого да си говори.

 

„Име все още мислим, но до ден – два ще изберем. Вече може да направим един национален отбор, защото призванието на фамилията ни е тенис. Ще бъдем единствените в света четири сестри тенисистки. Явно не ми върви да имам момче. Малките Сесил, Габи и Лия отидоха в болницата, но не можаха да видят сестричката си. Довечера ще се повеселим”, сподели развълнуват бащата Радослав Каратанчев пред Гонг.

 

Първоначалният вариант за име на Каратанчева 4 е бил Рая, но за сега остава на заден план, защото така се казва дъщерята на Азис. Следващият вариант подложен на обсъждане е Алекса, защото Радослав иска четвъртата му дъщеря да носи силно „мъжко” име.