Президентът на БФТенис Стефан Цветков обяви, че все още има билети за полуфиналите на Турнира на шампионките в Арена Армеец София, като в тях ще играе и българската звезда Цветана Пиронкова.

„Надявам се, че Цвети се е възстановила физически и ще покаже най-доброто от себе си срещу Надя Петрова“, заяви Цветков, който е и директор на състезанието.

„Не може да не съм доволен от турнира. Имаме най-големия брой посетители на в историята на тенис проява в България, така че не може да не сме доволни. 5000 души първия ден, 5000 втория, добре е. Залата не е пълна, но това е много сериозна цифра за първите дни на надпреварата.“

„За уикенда има билети, няма само за някои определени сектори, хората могат да си вземат от касите на залата и от магазините „Пикадили“ и „Офис Уан Суперстор“, но е най-добре тук на касата.“

„Надявам се още повече хора да подкрепят Цветана Пиронкова, защото подкрепата от трибуните е много важна, видяхме първия ден как помогна да спечели мача, надявам се това да се случи отново“, заяви още босът на българския тенис.