Цветана Пиронкова раздаде стотици автографи в почивния си ден на Турнира на шампионките. Един от тях обаче бе по-специален защото е за Димитър Бербатов. Подписът на пловдивчанката за футболиста на Фулъм е върху тенис топка.

Най-добрата ни ракета след тренировката си в малката зала към Арена Армеец се срещна с любители на този спорт. Стотици бяха желаещите да получат автограф от Цвети, като възрастта им варираше от 3 до 70 години. Пиронкова се разписваше върху картички, снимки, топки и билети.

След половинчасовата си среща с фенове, Цветана се видя и част от шампионите на „Фондация Димитър Бербатов”, която е партньор на Турнира на шампионките. Призьори по математика бяха сред избраните да се видят с Цвети, но най-чаровен бе малкият Геро. На срещата тенисистката ни видя и част от рисунките на децата от фондацията, от които бе избрана и калинката-талисман на турнира в София.

ВИДЕО: Цвети даде автограф и за Бербатов

източник: Sofia Photo Agency, Надя Коцева

Утре не по-рано от 18:15 часа Цвети Пиронкова излиза срещу рускинята Надя Петрова в последния си мач от група „Средец” на Турнира на шампионките. Рускинята е втора поставена в схемата на надпреварата. В последния мач помежду си, Цвети победи на червено Надя в Брюксел преди Ролан Гарос.