Големият шампион на Интерактив тенис за изминалия сезон година е Радослав Владимиров. Той взе приза за „най-добър играч за 2018“ на бляскавата церемония ITL Awards 2018. Най-голямата аматьорска лига в България отличи звездите си и закри сезона в столично заведение.

Един час преди тържеството Радо спечели Lotto ITL Finals 2018 и се бетонира на върха в ранглистата с рекордните 3500 точки. През сезона томахавката от Люлин не допусна нито една загуба в ИТЛ със стабилна и агресивна игра. Той добави в богатата си колекция от трофеи още две купи – за най-добър играч в лигата и за победата си в третия Мастърс на ИТЛ за 2018. Втори в класирането остана съперникът му от финала на Lotto ITL Finals Станислав Иванов, натрупал 2070 точки. Купата за третото място взе Цветан Бешевишки, който се включи в лигата през лятото, но успя да влезе в топ 3. Тримата получиха купи, подаръци от „Лото“ и „Спорт депо“, и бутилки "Ботега", предоставени от „Трансимпорт“.

Мениджърът на Интерактив тенис Ивайло Цанков връчи плакети на победителите в традиционните за лигата категории. С приза за „изгряваща звезда на годината“ си тръгна Ивайло Боджаков. Специално отличие за постоянство получи Иван Бужев, който има зад гърба си 21 турнира в ИТЛ. Наградата „любовта ще спаси тениса“ взеха Цвети и Тео. Най-позитивните участници в лигата са Краси Ангелов и Искра Бочева. За най-дейно участие в организацията беше поощрена Мариана Грозданова. Спортният сайт GONG.BG получи награда за принос в развитието на любителския тенис в страната.

„Пожелавам на всички пълноценна почивка и да се видим през следващата година с нови сили за битките на корта – каза Ивайло Цанков. – Нивото в Интерактив тенис става все по-високо, а мачовете – по-оспорвани. Участието дори при начинаещите е предизвикателство, а ние като организатори ще направим всичко възможно условията за игра да са перфектни. Надяваме се да спечелим за спорта още много мъже и жени, а началото на новия сезон ще бъде още на 7 януари с Първия вечерен турнир „Лото“ за 2019 година.“

Партито продължи до малките часове на петъчния ден, а бивши, настоящи и бъдещи звезди на ИТЛ показаха, че знаят не само да играят. След девет вечерни турнира и три Мастърса през годината, стотици изиграни мачове и много нови съперници, аматьорите от Интерактив тенис демонстрираха добра форма и през нощта и си обещаха много нови срещи през 2019.