Българският тенисист Димитър Кузманов изрази мнение, че спортът е прекрасен начин за туширане на агресията. Кузманов се включи в кампанията „С усмивка“, насочена срещу всички крайни прояви, като участва и в демонстративния мач между отборите на Димитър Бербатов и автомобилния шампион от „24-те часа на Льо Ман“ Ник Левентис.

„Определено футболът е доста труден. Наистина бе невероятен ден. Празник. Вчера имаше състезание по картинг, днес футболен мач. Радвам се, че успях да взема участие. Щастлив съм, защото преди няколко години взех първо място във фондацията на Бербатов. Надявам се един ден и аз да мога да направя такова нещо. Прекрасен празник, инициатива и слоган“, започна Кузманов.

„Това е основното – не на агресията. Спортът е прекрасен начин да изкараш агресията. Спорът е и здраве, и начин на живот, отделяте от проблемите. Сплотява колектива и намираш нови приятели. Няма по-хубаво от спорта“.

„Бях на кортовете при децата. Играх с тях. Всеки спорт имаше инициатива. Щастлив съм, че победихме иначе. Бербатов много ни нахъсваше. Радвам се, че успяхме“.

„В професионален план следващата седмица заминавам за Барселона. Там ще тренирам. След което ще се включа в турнир от веригата АТП Чалънджърс с награден фонд 50 000 долара. След това започва Серия А в Италия, играя клубни мачове. Ноември месец имам още 4 турнира от АТП Чалънджърс и сезонът приключва в края на ноември“, завърши във връзка с онова, което му предстои Кузманов.