Легендата на българския футбол Димитър Бербатов коментира, че трябва да се следва добрият пример. Нападателят говори след края на демонстративния мач между неговия отбор и този на автомобилния шампион от 24 часа на Льо Ман Ник Левентис, част от кампанията „С усмивка", наосочената срещу всички прояви на на агресията. 

„С усмивка всъщност, ако може, така да правим всичко. Опитвам се да правя щастливи децата. Искам на пътя и в трудните ситуации да подхождаме с усмивка. Амбицията трябва да е мотивиращият фактор за успех, но основното нещо е с усмивка да подхождаме и към трудностите. Спортният хъс го има. Това остава завинаги. Хората ще разберат от книгата ми как амбицията ме е водила. Това опитвам да предам и на децата. Съвсем скоро ще излезе книгата. Много ме радва това, което се е получило. Мисля, че хората могат много неща да научат“, каза Бербатов.

„Опитахме да кажем, че ще има трудни моменти, но с усмивка трябва да се подхожда и в тях. Примери даваме. Добрият пример трябва да се следва, а не лошият“, добави още Бербатов.