„Наистина изключителна победа и изключителна серия от победи на Григор. Голям успех наистина. Изключително мотивиращо е това, което той прави. Да не говорим за гордостта, която изпитват по-малките. Те се вълнуват страшно много. Щастлива съм, че има такива състезатели като Григор и Цвети, които да мотивират по-малките“, коментира капитанът на България за Фед Къп Дора Рангелова за Спортно шоу Гонг.

„Неговото място е в първите 10, даже в първите 5 на света. Ще се радваме и ще чакаме по-сериозни успехи“, добави Рангелова, а повод предстоящия турнир в София, заяви:

„За всеки е огромно удоволствие да може да го наблюдава на живо. Това ще е несравнимо удоволствие за всички любители на тениса. В София Григор е един от безусловните фаворити. Надявам се да направи добро представяне на Откритото на Австралия. Същото важи и за Цветана Пиронкова. Цвети е невероятен състезател и ще преодолее бързо всичко.“

„Сесил Каратанчева се завръща в отбора ни за Фед Къп. Дано да имаме добър шанс при жребия и добри изяви на корта. Моето желание отдавна е да играем в световна група“, съобщи още Дора Рангелова.