Тенисистът ни Александър Лазаров и една от най-перспективните млади състезателки Денислава Глушкова дадоха урок по тенис на желаещи да се запознаят с този спорт.

Българската федерация по тенис в партньорство със Столична община организираха безплатните уроци за децата и гостите на София в Борисовата градина. 

"Хубаво е да видя, когато децата проявяват интерес към нашия спорт. С хубави спомени се връщам назад. Надявам се, когато мога да помагам. Спортът като цяло те учи на много неща. Най-вече да бъда отговорен и да осъзнавам колко ценен е животът. Не трябва да си изпускам шансовете. Бих дал съвет на всяко едно дете, което иска да се занимава сериозно, да бъде напълно отдадено и да прави това, което обича", сподели Алекс Лазаров пред NOVA.

"Адриан се развива прекрасно. Доста пъти сме тренирали заедно и винаги съм му казвал, че има огромен потенциал. Титлата на двойки е нещо голямо. Това трябва да го използва като трамплин в бъдеще", каза Лазаров по повод успеха на Адриан Андреев на Откритото първенство на САЩ при юношите.