Бившата номер 4 Маги Малеева влезе в ролята на стилист. Освен, че ще помага на корта на националния ни отбор, именитата ни тенисистка лично е избрала с какви тоалети ще “дефилират” състезателките ни по време на официалната вечеря преди надпреварата за Фед Къп следващата седмица. Националният ни отбор ще участва в зона 1 на Евро-африканска група, а мачовете ще се проведат от 2-и до 5-и февруари в Ейлат, Израел.

С основен принос за по-младежкото излъчване на тима ни е именно завърналата се в тениса Маги Малеева, която сама е избрала официалните дрехи. Тя е заложила на световноизвестна марка дрехи, изключително популярна и у нас.

В официалната част от надпреварата момичетата ще заложат на розови ризи и сиви панталони, напълно отговарящи на последните тенденции в модата.

Любопитното е, че капитанът на тима Дора Рангелова не е харесала избраните от Маги Малеева дрехи, за сметка на това, Елица Костова е била възхитена от комбинацията между цветове и материя.

Спортната екипировка, с която ще се състезават националките ни, традиционно е с логото на популярна марка, специализирана в тенис екипите.