Най-добрият ни тенисист Григор Димитров благодари за подкрепата, която получи след като спечели титлата на турнира в Куинс. Гришо специално благодари и на приятелката си Мария Шарапова, която бе на трибуните.

„Беше невероятно. Благодаря на Фелисиано за страхотния финал. Благодаря на моя треньор. Роджър, благодаря ти!“, каза Димитров.

„Чудесно е да се връщам тук година след година. Този турнир означава много за мен. Щастлив съм, че успях да спечеля по такъв начин. Благодаря на подкрепата. Беше страхотна седмица. Това е един невероятен турнир“, коментира още първата ни ракета веднага след като получи купата на турнира.

„Мария, благодаря ти, че дойде и наблюдава този мач!“, изказа специални благодарности към Шарапова Григор Димитров.

Попитан какво си е помислил при грешката си в края, Григор отговори: „Помислих си, че може и да си платя за това. Знаех, че не е лесно да бъде пробит Фелисиано. Той сервира отлично през цялата седмица, не само на този мач. Имах късмет, че успях да го пробия.“

„Без съмнение този турни означава много за мен. Тук за първи път повярваха в мен и получих уайлд кард“, отбеляза още Григор, а на въпрос, дали ще получи почивка от треньора си Роджър Рашийд, Димитров отговори: „Силно се съмнявам, че ще получа почивни дни. Той няма търпение да ми каже къде съм сбъркал, но това е хубаво.“