В неделя вечер на стадион „Българска армия“ ще ври и кипи! В календара на българския футбол се задава най-важният мач от началото на сезона – ЦСКА срещу Лудогорец. Мач, който може да бъде съдбоносен в борбата за титлата. Мач, в който играчите на двата отбора въпреки заряда и важността, ще трябва да изиграят с хладен ум и много разумно.

„Очаквани ни много тежък мач. Ще играем у дома пред нашите страхотни привърженици и това ще ни бъде от полза. Това е изключително важен мач за целия сезон, защото тепърва предстоят плейофи. Усещаме, че сме в добра форма и трябва да го покажем“, заяви звездата на ЦСКА – Тобиас Хайнц.

По-рано през сезона двата отбора изиграха вълнуващ двубой в Разград, а сега емоциите ще бъдат още по-сериозни. Тобиас Хайнц и съотборниците му на свой ред осъзнават колко сериозен фактор ще бъде подкрепата, която ще получат от трибуните.

„Феновете ще бъдат нашият 12-и играч. Ще ни помогнат много и ще бъдат допълнителна мотивация, но трябва да бъдем умни. Ще се борим заради нашите привърженици и ще дадем всичко от себе си“, допълни норвежецът.

ЦСКА изглежда в позицията, в която може да прекъсне 11-годишната хегемония на Лудогорец, но за тази цел „червените“ ще трябва да продължат да демонстрират същото постоянство, което показват и на този етап.

„Разбира се, че вярваме, че можем да станем шампиони. От първата минута, в която пристигнах в ЦСКА, осъзнах в какъв клуб се намирам и това е нашата цел. Вярваме в постигането на тази задача, но трябва да мислим стъпка по стъпка и да печелим мачовете си“, каза още Хайнц.

В неделя, в рамките на около два часа, времето в българския футбол ще спре и всички погледи ще бъдат насочени към стадион „Българска армия“. А какво ще покажат двата отбора, предстои да разберем!