Във втората част на Домът на футбола ще ви срещнем с евроучастниците на България, както и Атанас Илиев и Илия Груев. Ролята на футзала и неговата популярност също ще бъде част от темите.

Лудогорец срещна трудния отбор на Динамо Загреб, като търсеше успеха в хърватската столица, след незадоволително представяне в Разград. 

Футболистът на Левски Уелтън разказа своята история и начинът, по който е стигнал дотук, преследвайки мечтата си да бъде футболист. Играчът сподели своите трудности и благодари за подкрепата на своето семейство. 

Атанас Илиев също разкри какъв е животът в Италия в новия му отбор Асколи, като даде своята равносметка. Нападателят не е доволен от начина, по който са се развили мачовете и смята, че феновете там не го харесват.

Една от темите бе и развитието на българския футзал, като Делян Койчев не смята, че е огромен прогресът, макар и да има светъл лъч сега. Той мисли, че няма пари в този спорт и достатъчно отбори, което намалява конкуренцията.

Румен Минков и неговата книга "Българските голмайстори" също бе част от предаването, като самият автор разкри каква е мотивацията му да се заеме да напише такъв труд. Той работи от над 10 години, като сподели, че основният критерий е броят вкарани голове, но на елитно ниво.

Илия Груев, който носи екипа на Вердер Бремен, разказа за победата на неговия отбор след невероятен обрат над Борусия Дортмунд. Той допълни, че би се зарадвал много, ако бъде повикан за мъжкия национален отбор на България и това е неговата цел.