Имате нужда от малко допълнителни финансови средства и знаете, че единствените компании, които могат да ви ги осигурят бързо и без излишна документация са кредитните компании, но сте чували, че лихвите им са много високи?

Ако това е притеснението ви, ние имаме решение за вас!

За да сме от помощ на всеки наш клиент, без значение дали е нов или редовен, от MiniZaem.bg решихме да стартираме есенна кампания с отстъпки от 30% за всеки бърз кредит, за който кандидатствате.

Есенната ни кампания стартира на 24.09 и приключва на 07.10.2017 година и е достъпна за всеки, който кандидатства за някой от финансовите продукти, които от Мини Заем предоставяме.

Защо предоставяме есенна отстъпка от  лихвата  за всеки усвоен кредит?

Ние сме наясно, че есента е време, в което семействата се нуждаят от средства, за да подготвят децата си за училище, да освежат дома си с някой малък ремонт, да покрият изостанали сметки… Наясно сме и че след края на лятото финансите на голяма част от семействата са на критичния миниум.

Това ни накара да помислим за начин, по който да помогнем на всеки, който има нужда от малък заем и се обърне към нас, не само да го получи, но и да се възползва от много по-ниски от стандартните лихви.

Как можем да сме ви от полза?

Ако решите да се възползвате от есенната ни кампания, можете да го направите, като кандидатствате за бързи кредити онлайн в периода от 24.09 до 07.10.

Необходимо е да влезете на страниците на MiniZaem.bg и да кандидатствате по стандартния начин за кредит онлайн.

От Мини Заем се надяваме, че с есенните отстъпки от 30% за всички наши финансови продукти ще можем да ви бъдем полезни!

Не забравяйте! Кампанията стартира на 24.09 и приключва на 07.10. 2017!