Ако търсите онлайн пазар, където да се върти търговия със залози, мястото е Betfair. Това е първата международна платформа от този вид, която е доста голяма и има многобройни предимства за потребителите.

От една страна това са технологичните й превъзходства, от друга са гъвкавите условия и варианти на залагане. Бетфеър е далеч от обектите, които се намираха на повечето места в страната, а залозите и коефициентите бяха категорично установени и се движеха само в строги рамки.

Ръководство за регистрация в Betfair на български език и как да изискате бонуса, полагащ се на нови играчи.

Betfair е еволюирал онлайн букмейкър и борса, предлагащ съвсем нов и различен поглед към спортните залози. Посетителите могат буквално да се съревновават със своите залози, един срещу друг, което увеличава тръпката от цялостното изживяване.

Какво може да очаквате от Betfair?

Представете си, че сте убедени в развръзката на дадено спортно събитие, затова вие пускате на борсата предположението си с определен от вас коефициент, а след това се намира кой да е на обратното мнение. Отсрещният закупува залога и двете страни са в очакване на финала. В края на двубоя, когато стане ясен резултатът, Betfair обявява печалба за позналия, а при изплащането на наградата, се удържат 6.5 процента.

С Betfair може да участвате и в стандартните залози, като нямате лимити на залога и коефициентите са свръх високи. Върху печалбата ви обаче накрая се удържа такса от 6.5 процента, която не се усеща при възможността да се възползвате от солидни коефициенти.

За новите клиенти се предлага и бонус, достигащ до 100 евро – по-висок е за играчите в раздел „Спорт“, а по-нисък за тези, които са се насочили към борсата на Betfair.

Специални опции в борсата на Betfair

Betfair ви дава шанс да контролирате залога си в процеса на играта. Вие може да го изтеглите по всяко време, още преди срещата да е приключила, като така предотвратявате риска от загуба. Тази опция е така нареченият Cash Out.

Чрез Lay залога вие бихте могли да прогнозирате, че някое събитие от любимите ви спортове, няма да се случи.

Има ли таван на коефициентите

Такъв не съществува на Betfair, но не бива да забравяте, че това е интернет борса и има всякакви играчи. Някои пускат нереални стойности на коефициентите, целейки да заблудят по-неподготвените. Затова не бързайте да се впечатлявате, ако се натъкнете на коефициент над 1000, преценете реалните възможности.

Видовете коефициенти – „за“ и „срещу“, са разпределени в сини и червени кутийки на сайта. Отпред са топ коефициентите, другите са наредени след тях.

За всички, които винаги са готови да науча нещо ново, има редица статии и материали, в които ще прочетете за успешните стратегии, използвани за търговия със залози. Проблемът е, че повечето не са преведени на български, но при добро желание, винаги може да се справите.

Следете редовно прогнозите и анализите на Prognozirame.com!

Мобилно приложение

Betfair има своя версия за мобилни устройства, подходяща за смартфони и таблети. Тя се зарежда директно от сайта. Ако предпочитате обаче да се спрете на употребата на приложението, то вие само с едно кликване, ще се озовавате в зоната за залагания. Трябва да изберете коя апликация е удачна за вас – дали за Android или за операционна система iOS.

Дизайнът на приложението е изключително атрактивен, с което се отличава и самата мобилна версия. Докато залагате, вие ще бъдете улеснени и ще имате пълен комфорт, няма да срещнете затруднения при зареждането, защото то е максимално оптимизирано. Все пак стремете се винаги да се намирате в обхвата на 3G връзка, а когато не можете, поне да имате Wi-Fi наблизо, за да сте сигурни, че залозите ви ще бъдат направени безпроблемно.

Приложението на Бетфеър съдържа повечето опции, които са характерни за десктоп версията, включително и залозите на живо. При първоначалната регистрация ще получите и бонус, в зависимост от това в коя секция сте решили да играете.