Новият лицензиран букмейкър за България – Бетано, е бранд с много амбиции и желание да се развива в индустрията на спортните залози и казино игрите. Започнал практика през 2016 година, когато се сдобива с лиценз в Малта, Бетано подчертава онази по-специална педантика, която може да ни позволи много сериозен професионализъм и внимание към играта. Букмейкърът, който става все по-предпочитан и за който ще научите подробности в https://nostrabet.com/betano/ разполага с иновативна и приятно структурирана онлайн платформа, като цветовете и основният дизайн са избрани изключително добре, гарантирайки приятна и безпроблемна работа.

Как става регистрирането в Бетано

Регистрацията в онлайн платформата на букмейкъра не е сложна, нито изисква някакви специфични умения. В горния десен ъгъл ще откриете наличието на два прозореца – Register и Login.

При натискане на опцията Register, Betano ще поиска от вас да посочите електронна поща, но можете да използвате и социален профил, като решението е изцяло ваше.

В първите два реда попълвате страната, в която се намирате, а следващите полета са за потребителско име и мобилен телефон. После продължавате с парола, държава и регион, ако има такъв.

Следва да повторите своята парола и да попълните града, в който живеете. Под това поле трябва да поставите и презимето, а ако разполагате с промо код, да го използвате.

Последните стъпки са пол, информация за промоции и бонуси, съгласие с общите условия и поставяне на рождена дата. Финалната стъпка е да натиснете Complete Registration.

Бетано привлича клиенти с бонуси

Като нов и налагащ се бранд в Европа и България, Бетано не може да ни разочарава със своята стартова оферта. Брандът предлага на всички спортни фенове да започнат своята игра с начален бонус за спорт – 100 % до 100 евро.

Въпросната сума се превежда с първия направен депозит, като минималната му стойност е от 10 евро. Обикновено не е задължително да използвате Betano бонус код, за който има поле по време на регистрация.

Не трябва да забравяме, че тази промоция идва с някои условия и е препоръчително да им обърнем внимание. Всеки клиент трябва да превърти бонуса и депозита 5х пъти, като има 90 дни, за да изпълни общите условия.

Всеки нов играч, който верифицира профила си, официално получава и 20 евро безплатен залог, като това не изисква правенето на депозит. Вие имате само 24 часа да го използвате.

Кои са спортовете, на които се залага

Стане ли въпрос за спорт, Betano има сериозно внимание към различните дисциплини. Вие може да залагате на около 25 от най-гледаните спортове в света, включително и електронни, като във времето самата селекция ще расте.

По-интересното в този случай е това, което се намира в самата платформа за избор на тези дисциплини. Нека да вземем футбола. За него може да откриете, че имате категория с най-популярни мачове, международна секция Европа и Америка, както и секция за мачове от целия свят. Има и отделни категории по държави и турнири.

Брандът демонстрира много внимание към световния футбол, но това е само едната страна на професионалните отношения. Не е трудно да забележим, че пазарите са толкова много, че биха изненадали и най-големите фенове.

Налични са популярните опции като под/над, точен резултат, двата отбора да отбележат, следващият, който да отбележи гол, двоен шанс, победител в първото полувреме и още много други. Предоставянето им идва с добри коефициенти, като практиката продължава и в другите дисциплини.