Спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи интересно разкритие, свързано с разобличаването на мъртвата хватка, която бившият собственик на Левски Васил Божков, който е обвиняем, е упражнявал над Тотото. 

Ето какво е написал Найденов във Фейсбук:

„Ах, тиииии! Мило Дневниче! Ах, тииии! 111-то място по свобода на словото.... Чета някакъв дълъг опит да се анализира защо Тотото е зле. Много е просто и кратко. Вашият любимец - Васил Божков-Черепа, поне 10 години контролира Тотото чрез фирма „Декарт“, а преди това поне 10 години го „мачкаше“ през Комисия по хазарта, лобистки закони и наредби в областта на хазарта. И другото много важно нещо: поне от 7 години фирмите на Черепа плащаха ДВА пъти по-малко такси/данък за едни и същи хазартни игри в сравнение с Тотото. Това освобождаване на Тотото от мъртвата хватка на Черепа дойде от нашите сигнали срещу Черепа, сигнали, които ги дадохме първо на Вас, а Вие си „питахте ушите“ дали да ги публикувате!“.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.