Петя и Дилян са една от най-колоритните двойки в пети сезон на “Един за друг”. Те напуснаха най-романтичното риалити в ефира и са гости в новия епизод на подкаста “Един без друг”, където отговарят на въпросите на водещата Денислава Велкова.

Двойката от Сливница сподели, че са разочаровани, че са отпаднали на крачка от финала. Дилян заяви искрено, че с тяхната игра е изненадващо, че са стигнали толкова близо до ключовата фаза.

Петя сподели пред водещата Денислава Велкова, че е по-затворена като човек и затова в първите седмици не се е социализирала повече. Тя разказа, че ѝ е трябвало време да свикне с останалите двойки, които са били много шумни. Петя сподели, че доста често се е затваряла в тоалетната, за да си поплаче.

Най-близки на Петя и Дилян след формата ще останат Дари и Денис и Петър и Галена. Дилян разказа, че приема фермера Петър като свой брат. Те имат много общи теми, а това, което ги обединява е и любовта им към Варна.

В студиото на “Един без друг” Петя и Дилян открито спориха кой от двамата не е разбирал игрите в “Един за друг”. Те взаимно се обвиниха, че не са успели да вникнат в правилата на игрите. Темата “Има ли размерът значение” беше още една от темите, по които двойката спореше открито.

Как Дилян е искал ръката на Петя от майка ѝ? Защо на Дилян му отнема само 5 минути за да купи колата си? И коя от двойките в “Един за друг” е снимал Дилян като фотограф преди предаването?

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.