В зала "София" се провежда държавното отборно първенство по художествена гимнастика. Левски Триадица в състав Боряна Калейн, Вая Драганова и Елена Георгиева спечели шампионската титла при жените. Сребърните медали са за отбора на клуб Левски Илиана в състав Катрин Тасева, Татяна Воложанина и Катрин Цонева. Бронзовите отличия заслужиха гимнастичките на клуб Левски в състав Леонор Божанова, Рейчъл Стоянова, Сибила Кърпачева и Стефани Димитрова. 

"Щастлива съм, че успяхме да направим план за целия държавен календар, който пропуснахме заради пандемията", заяви Илиана Раева. 

"Присъствах на изключителна битка. Безапелационна Боряна Калейн и Вая Драганова. Силна игра на Татяна Воложанина, която от три дни е на инжекции, със силни болки в кръста." 

"Малката Катрин Цонева направи фантастична заявка за бъдещето си", допълни председателя на федерацията по художествена гимнастика. 

"Изключителен подбор на музика, интересни композиции и отделни елементи. Състезанията бяха един празник. Поздравявам всички участници в това състезание. Всички са направили максималното. Два месеца карантина и около два месеца подготовка. Това, което виждам, е невероятно. Седя и си мисля къде сме изстреляли българската художествена гимнастика. Жалко, че няма подробни репортажи, за да се види в каква ееферия сме превърнали гимнастиката ни. Не мога да откроя никого, всички дадоха всичко от себе си да се представят перфектно", завърши Раева.