Самопровъзгласилият се лидер на звездния отбор в Hell’s Kitchen 6 Пеньо Гатевски - Гатьо е гост в третия епизод на официалния подкаст на шоуто “Кухнята след Ада”. Командосът от Пловдив сподели пред водещия Станислав Иванов, че иска да бъде следващият звезден победител. Дори нещо повече - Гатьо е категоричен, че се вижда като шампион в Hell’s Kitchen.

Гатьо посочва като своя най-голяма сила в кухнята работата с месо. В “Кухнята след Ада” той разкри какъв е най-големият му страх и как се е преборил с него. Участникът от “Игри на волята” сподели, че се разбира много добре с шеф Ангелов. Командосът беше категоричен, че не съжалява, че е отвърнал така остро на Керан. Гатьо и младият готвач, който вече не е част от Hell’s Kitchen, влязоха в нагнетен скандал и трябваше да бъдат разтървани от шеф Виктор Ангелов. Пловдивчанинът е категоричен, че не би простил на Керан и че когато веднъж си загубил неговия респект, връщане назад няма.

Гатьо разкри, че скандалът с Бони е бил само шоу. Въпреки това той определи певицата като труден характер и даде своята оценка за нейните готварски умения. Командосът смята, че Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи се справя много добре в кухнята. Доволен е от всички в звездния отбор.

След “Игри на волята” Гатьо се чува само с 4 човека от бившите му съплеменници. Той сподели, че вижда водещия Станислав Иванов в племето на Старейшините. Ако трябва да разпредели Бони, той би я пратил в племето на Амазонките.

Какво мисли Гатьо за любовта между Мони Бонбони и Димитър? Какво каза командосът на Керан?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.