Състезателката от националния ансамбъл по художествена гимнастика Елена Бинева лично ще зарадва трима зрители на Световната купа в Арена Армеец София с големи награди. В петък (12 април), първия ден от надпреварата, ослепителната красавица ще изтегли три големи награди.

Елена Бинева в момента се възстановява от контузия, затова в ансамбъла влезе Ерика Зафирова. Чаровната Ели обаче неотлъчно е до отбора и морално подкрепя своите съотборнички. „Диамантените момичета” ще ни представят на турнира в София заедно с Катрин Тасева и Невяна Владинова.

От Българската федерация по художествена гимнастика са подготвили много изненади за зрителите в залата, които на живо ще проследят състезанието.

На влизане в Арена Армеец всеки ще може да си вземе талон, след което ще бъде теглена томбола. Трите награди ще бъдат разпределени през целия ден, затова всеки трябва да внимава да пази своето билетче.  

Ако все пак нямате възможност да присъствате на живо, ще можете да разчитате на излъчването на състезанието по NOVA SPORT. Част от съботно-неделната програма ще бъде предавана и по NOVA. Всички най-интересни новини около Световната купа можете да следите в специализираната секция на GONG.BG.

Световната купа по художествена гимнастика на живо в каналите на Нова Броудкастинг Груп

Искаш ли да спечелиш двоен билет за Световната купа в София?