Вече сме на 15 години! На 1 февруари през 2007 г. Gong.bg направи първата си крачка в онлайн пространството. Пътят не бе никак лесен, но с много труд, професионализъм, ентусиазъм и постоянство, се превърнахме във водещ спортен сайт в България.

През всичките тези години се стремяхме да предоставяме достоверна и навременна информация. И ще продължаваме да бъдем целеустремени и отговорни, тъй като го дължим на нашите читатели.

Ще продължим да очакваме със същото вълнение и трепет големите спортни събития, за да може за пореден път да споделим с Вас неповторимите изживявания и истинските емоции.

Материалите за битките на Кубрат Пулев за световната титла в тежка категория, мачовете на Григор Димитров, златните медали от Олимпиадата в Токио на Ансамбъла по художествена гимнастика на България, Стойка Кръстева и Ивет Горанова, предизвикаха фурор сред нашите читатели.

Към най-четените новини може да прибавим и отразяването на златните медали от Световните първенства по борба на Станка Златева, Тайбе Юсеин, Христо Маринов, Михаил Ганев, Иво Ангелов и Елис Гури.

И, разбира се златният медал на Ивет Лалова от Европейското първенство и големият успех на щангиста Карлос Насар. Да не забравяме и отразяването на Световните и европейските първенства по футбол.

И не на последно място пробивите на българските футболни клубове в европейските турнири...

Всичко това нямаше да бъде възможно без читателите ни, които за наша радост, с всяка изминала година, се увеличават. Благодарим Ви!

Доверието, което ни гласувате, винаги ни държи будни и ни дава допълнителен стимул за развитие.

През 2022 година ни очакват доста интересни събития, като черешката на тортата са Зимните Олимпийски игри в Пекин и Световното първенство в Катар.  

Няма да изневерим на стила си. Верен на високия професионален стандарт, Gong.bg ще продължи да следи най-атрактивните събития от света на спорта и пръв да информира аудиторията за всичко най-важно в поредица от новини, видео репортажи, галерии, коментари и анализи от горещите събития, с които да доближи читателите до неповторимите спортни изживявания и емоции.

Надяваме се през 2022 г. отново да бъдем заедно!