С началото на Финалите на ESL Pro League се допитахме отново до мнението на българските Counter-Strike професионалисти. Момчетата от Bpro Gaming бяха така добри да дадат своите прогнози за победител на CS:GO събитието в Бразилия.

Две мнения циркулират сред българския отбор. Според Теодор “psycho” Димов и Никола “nk4y” Радушев Team Dignitas ще бъдат крайния победител в Сао Пауло, като коментарът на psycho е: “Смятам, че Dignitas имат най-голям шанс да спечелят турнира, тъй като напоследък изглежда са в отлична форма.”

Другото мнение е споделяно от Николай “niki1” Панталеев и собственика на тима Димитър “DroW” Славков и гласи, че първото място ще завоюва отборът на SK Gaming. Думите на Славков са следните: “Dignitas имат голям шанс да спечелят турнира, тъй като напоследък показаха, че могат да побеждават и отборите в топ 5. Според мен фаворит си остават SK, тъй като са на родна земя, а и Immortals смятам че ще се представят подобаващо. От група А според мен ще излязат Immortals и EnvyUS. Oт група B очаквам да излязат SK и Dignitas.”

В момента Bpro са във Франция, където участват на голям международен CS:GO турнир, който се провежда едновременно с Финалите на ЕSL Pro League. Как ще се представят там и чия прогноза ще се сбъдне, предстои да разберем в края на седмицата.

Финалите на ЕSL Pro League Season 4 вече текат с пълна сила. Мачовете може да наблюдавате на англоезичния стрийм на специалната страница във Vbox7, където ще намерите още видеа и новини за събитието.

(