Отборът на Paper Rex е с крачка по-близо до финалите на VALORANT мастърс турнира в Копенхаген, Дания, след победа над Fnatic с 2:0, която прати оранжевите в долната част на схемата. Сингапурският отбор се бори здраво, за да спечели първата карта Ascent, избрана от Fnatic. След равностойно първо полувреме и 6:6 Paper Rex поведе с 12:9 и в крайна сметка затвори успеха си с 13:11, а сериозно лидерство за тима показа Аарън “mindfreak” Лионхарт, завършвайки първата карта с близо 30 убийства и едва 14 умирания.

Втората карта бе “Bind” и съответно бе избор на Paper Rex, като Fnatic продължи да изпитва затруднения. Звездата на оранжевите “Derke” бе далеч от обичайното си ниво, а съставът му изоставаше с 5-9, в началото на второто полувреме. Отличното представяне на “Jinggg” и “f0rsakeN” за състава на Paper Rex пък осигуриха успеха отново след 13:11.

Така “Fnatic” допусна първо поражение, откакто се подсили с Емир “Alfajer” Али Бедер, а победителите си осигуриха финиш поне в топ 4 на турнира. Геймърите от Сингапур си заслужиха поне 65 000 долара от наградния фонд, а в спор за място на финала ще спорят с DRX или OpTic Gaming. Fnatic слиза в долната част на схемата и ще спори с чилийските геймъри в Leviatan.