След оспорвани битки между шампионите от различните европейски региони на финала на Clash of Nations полският Team Kinguin успя да победи англичаните от Endpoint при резултат 2:0, получавайки наградата от 5000 евро.

В турнира взеха участие 8 отбора, 4 от които се класираха за плейофите. За съжаление българите от ex-Outlaws не успяха да продължат в надпреварата. Те спечелиха убедително първата си игра срещу KPI с 16:8, след което се изправиха срещу финалистите от Endpoint, но англичаните нямаха проблем с победата срещу тях. Интересна бе и играта между българите и отбора на домакините - Movistar Riders, в която се стигна до overtime, но от него победител излезе испанският отбор с резултат 16:19.

Отборите на KPI и EnVyUs Academy не взеха нито една точка въпреки очакванията да се справят с повечето си противници, а немският отбор Panthers изненада с добра игра и интересни отигравания.

Наградният фонд се разпредели между отборите на Team Kinguin, Endpoint, Panthers и Movistar Riders, като класиралите се на първо място получиха €5 000, за второ €3 000 и за трето и четвърто място по €1 000.