Капитанът на CS2 отбора на Virtus.pro Джами „Jame“ Али се изказа изключително ласкаво по адрес на един от най-големите таланти в Counter-Strike сървъра. 25-годишният руснак смело заяви, пред своите фенове по време на стийм, че единственият, когото си заслужава да следи в момента, за да се учи от него, е звездата на G2 Esports Иля „m0nesy“ Осипов.

m0nesy

източник: Филип Станчев

„Той е страхотен, много, много добър е. Уча доста от него и мисля, че е единственият снайперист на сцената, от когото мога да науча нещо. С другите AWP играчи просто не е така. „m0nesy“ мисли за малките детайли, докато аз като капитан мисля за други неща. Той казва, че е агресивен и наистина е така – мисля, че е най-добрият снайперист в момента“, разказа „Jame“, след което коментира и първия CS2 Мейджър, който NAVI спечели.

„Какво мисля за победата на NAVI? Нищо, не ми пука особено, не обърнах голямо внимание на мача с FaZe. Нямам какво толкова да кажа, финалът беше интересен, но щеше да е по-добре да е G2 срещу NAVI. Мачът на турнира бе FaZe срещу Team Spirit“.

снимка: Филип Станчев