Редовният сезон на League of Legends Champions Bulgaria е в разгара си. Осемте класирани отбора са разпределени в две групи, като Топ 2 от всяка група се класират за живите финали в кино “Арена”. Мачовете от редовния сезон се играят във формат BO2, а ето и как преминаха първите три игрални дни:

В първия игрален ден считаният за най-добър отбор в България GplayBG се изправи срещу Strictly Taken в дуел от Група А. GplayBG спечели мача с резултат 2 на 0, затваряйки всяка от двете игри в рамките на 27 минути.

Вторият мач за деня срещна отборите на Yordle Elite Force и Reformed WM от Група B. Yordle Elite Force спечелиха срещата с резултат 2 на 0.

Вторият игрален ден стана свидетел на само един мач - GplayBG срещу Prodajnici. След бърза първа игра и обрат във втората, Gplay спечелиха с резултат 2 на 0, което затвърди първата им позиция в Група А.

Игрален ден #3 противопостави отборите на Prodajnici и KZL. Мачът се оказа изключително едностранен с бързи две игри в полза на “продажниците”. Така те се изкачват на второ място в Група А.

В Група B iNNERFIRE надвиха тима на Yordle Elite Force с 2 на 0 игри и вече еднолично заемат челното място там.

Записи от мачовете от трите игрални дни може да намерите в Тwitch канала, където ще бъдат излъчени и предстоящите срещи. За информация за излъчванията следете страницата на ESL България.