Ръководството на Cloud9 действа бързо. В първите дни след началното на периода между сезоните в света на League of Legends отборът удължи договорите на две от ключовите си фигури. Вчера, нов тригодишен договор получи jungle играчът на тима Робърт "Blaber" Хуанг, който ще го задържи в състава до края на 2026-та. Той е част от Cloud9 от юли 2018-та, а преди това се развиваше в академията на организацията.

Освен него топ лейнърът на отбора Ибрахим "Fudge" Алами също подписа договор до края на 2026-та, като е интересно да се отбележи, че той по принцип имаше договор до края на 2025-та година. "Fudge" е част от състава от октомври 2020-та, като също както и "Blaber" той има и период в академията на клуба.

Освен тях в състава за следващата година със сигурност ще бъде и корейският бот лейнър Ким "Berserker" Мин-Чол. Неговият договор е до 2025-та. Позициите, които трябва да се попълнят са мид лейнър и съпорт, като е силно вероятно в центъра на състава да се окаже настоящият носител на наградата MVP "jojopyn", който остана без отбор, след изваждането на Evil Geniuses и Golden Guardians от шампионата на LCS.