MOUZ донесе второ разочарование на тима на Complexity в четвъртия кръг на група C на CS:GO турнира ESL Pro League. Германският отбор победи с 2:1 в прекия мач и оглави класирането, кръг преди края на групата. Мачът между двата състава започна с успех на MOUZ с 16:11 на Overpass, но след първото полувреме, в което германците бяха на СТ-страна, резултат бе стряскащото 13:2.

Въпреки отстъплението си в първата карта, все пак американският тим надигна глава и изравни резултата, след силна втора част на Ancient и успех с 16:12. Отново изоставащ на почивката, този път с 6:9, Complexity даде само 3 рунда на противника, след смяната на ролите.

Решаващата битка бе на Inferno, a за трети пореден път в мача COL проспа първата част. MOUZ дръпна с 11:4, и този път не даде шанс на противника да го изненада, затваряйки мача, след 16:7.

Така германският тим има баланс от 3 победи и 1 равенство, а с такива показатели може да се похвали и вторият в групата Heroic. Датчаните, които вчера сразиха Complexity, днес надиграха HEET с 2:1 (11:16 Vertigo, 16:9 Overpass и 16:12 Nuke). В последния мач за деня Astralis се върна към победите, след 2:0 над ENCE.

снимка: gettyimages