Дойде време за Intel Extreme Masters World Championship Katowice 2017. Гейминг събитието е кулминацията на IEM сезон 11 и отново ще събере най-добрите състезатели от света на електронните спортове под един покрив. 

IEM Катовице 2017 ще се проведе за пета поредна година в Сподек Арена в Катовице, Полша и за първи път ще обхване два уикенда. Зрителите ще могат да наблюдават финалите по League of Legends на 25-26 февруари и финалите по Counter-Strike: Global Offensive и StarCraft II на 3-5 март.

Наградният фонд за цялото събитие е $650,000: $150,00 за League of Legends и по $250,000 за турнирите по CS:GO и StarCraft II.

Oakland-Unicorns-Love-BW

източник: IEM

В надпреварата по League of Legends отново ще видим българинът Здравец “Hylissang” Гълъбов, заедно с неговия отбор Unicorns of Love. Припомняме, че именно отборът с българско участие спечели титлата на IEM Oakland през ноември.

Мачовете от IEM Katowice ще може да гледате на специалната страница на събитието във Vbox7, а ексклузивно съдържание около събитието за българсите фенове ще можете да откриете на Facebook и Instagram страниците на ESL България.