Предпоследният ден в груповата фаза на Мейджър турнира по Dota 2 в Арлингтън, САЩ, донесе победа и загуба за тима на OG, където се състезава и българинът Божидар “bzm” Богданов. В първата среща от днешния ден родният мидлейнър и съотборниците му се изправиха срещу Thunder Awaken и спечелиха мача с 2:0 победи. Първата игра бе дълга над 40 минути, но все пак OG наложи волята си.

Във втората игра 17-годишният Богданов не даде шанс на съперниците си, като с героя си Pangolier, българинът регистрира Rampage, убивайки всеки от тима на TA в рамките на една битка.

Редно е да се каже, че българинът направо прегази противниците си:

Късният двубой за деня изправи OG срещу Outsiders (познат на всички ни до неотдавна като Virtus.pro) в пряка битка за второто място в група А. За съжаление обаче “bzm” и съотборниците му бяха надиграни и в двете игри и руският тим взе успеха с 2:0 победи. По този начин OG не успя да си издейства по-добра позиция преди финалния ден на груповата фаза и все още не е сигурен за топ 4 в групата, който ще продължи към горната част на плейофите на Мейджър турнира, с награден фонд от 500 хил. долара.

С баланс от 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, утре OG излиза в последен мач от иначе тежката група, срещу Talon Esports.